Op 3 manieren biedt Top Fit Hoogeveen aan om thuis online lessen te volgen:

 

1. Via onze besloten facebookpagina Top Fit Hoogeveen Streetdance en Group Fitness Workouts. Via deze pagina kan je lessen volgen zoals je gewend bent bij Top Fit. Er staan een aantal lessen online voor volwassenen zoals Bodyshape, Sh’bam, Bodyjam, Fiësta en Body and Mind. En er staan streetdance lessen online op deze facebook pagina.

Als je nog geen lid bent van deze pagina, meld je dan z.s.m. aan. Via deze besloten pagina kan je een verzoek indienen om lid te worden.

Heb jij geen facebook? Laat dit dan weten dan kunnen we de les(sen) die je normaal bij ons volgt via wetransfer mailen.

Ook worden en lessen live online gegeven. Bekijk het online live lesrooster welke lessen er gegeven worden.

 

2. Via Fitsnacks.tv kan je online verschillende workouts volgen. De workouts worden in het Nederlands gegeven. Het aanbod is heel breed. Voor volwassenen zijn er verschillende dansvormen, yoga, circuit training, basic workouts, high intensity interval training, martial arts, cool down and stretch. Ook voor kinderen zijn er workouts zoals kids dance, kids bootcamp, kids fight, kids yoga.
Wil jij gebruik maken van deze service? Stuur dan een mail naar info@topfithoogeveen.nl en vraag de unieke clubcode die je nodig bent om in te loggen voor deze service.

 

3. Via Les Mills on demand zijn ontzettend veel verschillende workouts te volgen zoals: bodycombat, bodypump, bodybalance, cxworx, bodyattack, sh’bam, bodyjam, bodystep, tone, barre, grit en voor de kinderen is er born to move. Les Mills is een internationale organisatie. De workouts worden daarom in het Engels gegeven.

Wil jij gebruik maken van deze service? Stuur dan een mail naar info@topfithoogeveen.nl en vraag naar de unieke clublink die nodig is om je in te loggen voor deze service.

 

klik hier voor een informatiefilmpje over Fitsnacks.TV

Klik hier voor een informatiefilmpje over Les Mills on demand