Sh'bam

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM™. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. 

 

Latin Moves

Latin Moves is een dans training gebaseerd op Latin muziek en bewegingen. Je danst alle stijlen van de Latin Dance zoals salsa, merengue, samba, cumbia op een leuke manier. Je verbrandt niet alleen veel calorieën, maar het is ook goed voor je conditie.

 

Fiësta

Fiësta is een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. 

 

Bodyjam

BODYJAM™ bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt.

BODYJAM bestaat uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dan kunt gaan. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.

 

Bodyshape

Bodyshape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan jouw conditie en het versterken van jouw spieren. 

 

Bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! Een Bootcamp training bestaat o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk en energiek te laten voelen.

 

Streetdance

In deze les worden complete choreografieën aangeleerd op hits van deze tijd. De nummers waarop gedanst wordt en de choreografieën zijn afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën. Stap voor stap worden de danspassen aangeleerd. Dat de kinderen plezier hebben, vinden wij ook erg belangrijk.

Een aantal keren in een seizoen zijn er kijklessen voor ouders. De laatste 10 minuten kunnen de ouders meekijken in de les. 

 

CKF Training

Conditie, Kracht, Flexibiliteit training voor kinderen van het voortgezet onderwijs sportief of niet. Ben je een sporter die naast de clubtrainingen extra wil trainen om fitter te worden dan is dit een mooie en goede aanvulling.

De Top Fit CKF training is een sportieve, uitdagende en leuke training om fitter, sterker, leniger en behendiger te worden. Ook is dit goed voor jouw coördinatie. Ons doel is dat iedereen plezier heeft en zichzelf kan verbeteren en dat iedereen welkom is.