Bodyjam

Bodyjam is de cardio workout waar je helemaal kan genieten van de dansbeleving. Bij deze verslavende mix van de nieuwste dansbewegingen en de sounds van de laatste hits ligt de nadruk zowel op 'fun' als op intensiteit. De instructeur leert je tijdens deze les hoe je de bewegingen snel onder de knie krijgt.

 

 

SH'BAM

SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.
Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend.
Je komt in de zogenaamde vetverbrandings-zone, zonder bezig te zijn met een ultra-zware workout, je verbetert je coördinatie en je verbetert je conditie. Je hebt er lol in, voelt je er lekker bij en je vergeet helemaal dat je aan het trainen bent

 

Bodyshape

Bodyshape is een les met oefeningen om je spieren te versterken en te verstevigen. Je buik, billen en benen worden sowieso onder handen genomen en daarnaast ook je rug, schouders en armen. De les begint met een aerobic warm up. De kern van de les bestaat uit verschillende spierversterkende oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van attributen die extra weerstand bieden. De les wordt afgesloten met een cool down.
Wat je zelf mee moet nemen is een handdoek en een matje voor grondoefeningen.

 

ClubFiesta

ClubFiesta is voor iedereen die al swingend een volledige lichaamsworkout wil.Trainen en feesten? Dat is mogelijk! ClubFiesta is simpel laagdrempelig en staat bol van de fun. Het is zelfs zo leuk, dat je niet in de gaten hebt dat je aan je eigen fitheid werkt.

 

Streetdance (5-6 jaar)

Hou je van dansen? Dan is Kids Streetdance iets voor jou. Complete dansjes op een hit, die deze doelgroep aanspreekt, worden aangeleerd. Stap voor stap natuurlijk, zodat iedereen het makkelijk oppikt. Het serieus werken aan een dans wordt in een les afgewisseld met gezellige muziekspelletjes. Lekkere muziek en een enthousiaste instructeur zorgen ervoor dat je helemaal los gaat. Kids Streetdance betekent veel plezier maar ook een betere conditie, soepelere spieren en betere coördinatie.

 

Streetdance (7-16 jaar)

Streetdance is dansen op muziek (R&B, Hip Hop, Dance) . Een complete dans wordt uitgewerkt op een recente hit. Stap voor stap worden de danspassen aangeleerd zodat het voor iedereen goed te volgen is. Het verschil met kids streetdance is dat er op ander soort muziek gedanst wordt en dat de choreografie complexer is. Stoere dansbewegingen en de continuïteit in het aanleren van de danspassen zorgen ervoor dat je aan je conditie werkt en tegelijkertijd ook aan je coördinatie en souplesse.

 

Latin Moves

 

Tijdens de Latin Moves maak je kennis met verschillende dansstijlen zoals de Salsa, Merengue, Cumbia, Samba en Bachata. Deze dansstijlen zijn een inspiratiebron voor de Latin Moves les. Deze les is geschikt voor iedereen die van dansen houdt. Veel basis danspassen komen in deze les aan bod. Elke les is één groot feest door de aanstekelijke muziek. De les is fun en effectief, door de hoge intensiteit van de dansbewegingen kun je tijdens de les behoorlijk wat calorieën verbranden. Ook worden de buik- en rugspieren getraind tijdens het dansen.

 

Bootcamp

Wat is bootcamp?

* Een actieve les  in de buitenlucht waarbij je zowel je kracht als conditie traint

* Bestaat uit o.a. hardlopen, interval training en fitness oefeningen waarbij je je laat verrassen door attributen als bankjes, stoepranden, paaltjes, hekjes, grasvelden en heuvels.

* Maakt je sterk, (mentaal) fit en geeft je een flinke dosis energie.

* Is een perfecte aanvulling op andere sporten.