Sh'bam

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM™. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. 


Dans U Fit 55+/65+

Wilt u voelen dat het lekker is om binnen uw fysieke grenzen te bewegen, en het niet te ervaren als beperking? Is het bewegingstempo bij traditionele groepslessen bewegen op muziek te snel voor u? Zoekt u een zachtere, vloeiender vorm van een dansworkout, waarbij niet gesprongen wordt, maar wilt u wel iets wat swingend, energiek en vrolijk is?

Kom dan meedoen met Dans U Fit 55+/65+ van Top Fit Hoogeveen. Een vrolijk laagdrempelige mix van diverse dansbewegingen, dansstijlen en muziekgenres.

 

Waar: mfc de Magneet, Hoogeveen

Wanneer: 3, 10, 17, 24 september en 1, 8, 22, 29 oktober

Hoe laat: 10.00-10.45 uur

Kosten: eerste 2x gratis op 3 en 10 september, daarna 6 lessen voor € 24,00 of € 5,00 per les.

Opgeven kan via: info@topfithoogeveen.nl of 06-52334002


Zumba 

Elke zumba les is ontworpen om mensen bij elkaar te brengen. Een dans fitness feestje in interval stijl en waarbij je calorieën verbrand. Wanneer de Latijnse en Wereld ritmes de les overnemen dan zie je waarom zumba lessen vaak een workout in vermomming wordt genoemd. Super effectief? Check. Super leuk? Check.


Latin Moves

Latin Moves is een dans training gebaseerd op Latin muziek en bewegingen. Je danst alle stijlen van de Latin Dance zoals salsa, merengue, samba, cumbia op een leuke manier. Je verbrandt niet alleen veel calorieën, maar het is ook goed voor je conditie.


Bodyjam

BODYJAM™ bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt.

BODYJAM bestaat uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dan kunt gaan. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.


Bodybalance

Bij bodybalance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is jouw persoonlijke time-out van het dagelijkse leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van jouw ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is bodybalance een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten.

Zorg ervoor dat je kleding aan hebt waar je makkelijk in kan bewegen. 

Zelf meenemen: matje, handdoek, flesje drinken

 


High Intensity Interval Training (HIIT)

Een interval training die 30 minuten duurt waarbij je snel jouw conditie verbetert, jouw snelheid verhoogt en veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met jouw eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van attributen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen maar wel intens! Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen.

 


Bodyshape

Bodyshape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan jouw conditie en het versterken van jouw spieren. 


Bootcamp

Bij Top Fit hebben we 2 vormen van bootcamp die met elkaar afgewisseld worden. We hebben running bootcamp in de oneven weken op de donderdag en bootcamp circuit in de even weken. 

 

·       Running Bootcamp

 

Verzamelen op een vooraf aangegeven locatie. Van daaruit ga je verplaatsen door de omgeving en gebruik maken van die omgeving op verschillende manieren. Een full- body workout gedurende de les waarin je alle grondvormen van beweging op een leuke en uitdagende manier te lijf gaat. Vaardig bewegen, kracht/uithoudingsvermogen, alleen, samen of in meertallen….de oefeningen wisselen elkaar in rap tempo af. Veelal eigen lichaamsgewicht en soms met meenemen van materialen. Kortom uitdaging, zweet, samenwerken en een hoop plezier zijn aspecten die er voor zorgen dat je heerlijk in de buitenlucht “stiekem aan het trainen bent”.

 

·       Bootcamp Circuit

 

Een full body workout gericht op het kracht uithoudingsvermogen. Vaak uitgevoerd op 1 vaste locatie met attributen zoals kettle bells, fitness touw, ladders, fitness bal, etc. Het trainen van spierketen(s) die zowel statisch als dynamisch kunnen worden geprikkeld in afwisselende vormen, veelal in groepsverband. Arbeid-rust, intensiteit, snelheid en series zijn hierbij een aantal variabelen die sterk kunnen wisselen.

 

Kortom een erg leuke, effectieve, efficiënte en niet tijdrovende manier van trainen die zorgt voor een fit en sterk lichaam.


Bootcamp4kids

Trainen, meer zelfvertrouwen en veel plezier!

Onder begeleiding van een enthousiaste, gediplomeerde trainer word je getraind om fit en sterk te worden. Een training duurt 45 minuten en kan binnen en buiten worden gegeven. Tijdens de training wordt sport, spel, kracht en conditie gecombineerd.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 8 jaar of 9 t/m 12 jaar. We werken met verschillende thema's met een duur van 6-9 weken die gericht zijn op de belevingswereld van de kinderen. Dit maakt deze les nóg leuker én uniek. Je hebt geen eens door dat je aan het trainen bent omdat er zoveel plezier bij komt kijken.

Samen met de groep train je om sterker, sneller en slimmer te worden. Met als gezamenlijk einddoel: Trainen, meer zelfvertrouwen en veel plezier!


Streetdance

In deze les worden complete choreografieën aangeleerd op hits van deze tijd. De nummers waarop gedanst wordt en de choreografieën zijn afgestemd op de verschillende leeftijdscategorieën. Stap voor stap worden de danspassen aangeleerd. Dat de kinderen plezier hebben, vinden wij ook erg belangrijk.