Heerlijk dansen, gezellig kletsen, lekker drinken en chippies eten.

 

SAVE THE DATE

In de herfstvakantie op 20 oktober organiseren wij een KIDS DISCO .

Je kunt je opgeven t/m 15 oktober 2021. Stuur een mail naar danielle@topfithoogeveen.nl

 

Wist je dat Top Fit Hoogeveen een zaal heeft met coole disco verlichting dat bestaat uit verschillende kleuren en een disco bol?

En natuurlijk kan je verzoeknummers indienen .


Doe jij mee met onze online muziek bingo op 27 maart? Het wordt een leuke, gezellige, hilarische bingo met mooie prijzen .

 

We hadden een disco bingo gepland op 27 maart. Omdat wij dan nog steeds niet open mogen en inmiddels deze activiteit al 2 x hebben verplaatst, hebben we besloten om op deze dag een online activiteit te organiseren die sowieso door kan gaan. De muziek bingo wordt gespeeld via zoom.

 

De doelgroep is kinderen van 5 t/m 16 jaar. Tijdens dit bingo spel worden nummers gedraaid die deze doelgroep aanspreekt.

 

De disco bingo die gepland stond, gaat zeker nog wel een keer plaatsvinden.

 

Je kunt je opgeven via info@topfithoogeveen.nl

Vermeld hierbij in het onderwerp: bingo

Je ontvangt dan een bevestigingsmail met informatie over o.a. jouw bingo kaart, hoe werkt zoom en de betaling.

 

Voor deze activiteit is het wel handig dat je kunt lezen en er komen ook engelstalige nummers in voor. Als je niet kunt lezen, dan kan je hulp inschakelen van bijvoorbeeld jouw ouders, een broer of zus.

 

Wij hopen op veel deelnemers! Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

 

 

 


11 februari 2021

 

Super leuke en uitdagende opdracht mogen krijgen van Bootcamp4kids.

In de voorjaarsvakantie vier online bootcamp4kids lessen via zoom geven voor een bso in Zoetermeer en een bso in Alphen a/d Rijn. De verwachting is dat met elke les 100 kinderen meedoen!

Super toffe scripts ontvangen van Bootcamp4kids. De kids doen vanuit hun eigen woonkamer mee. Het belooft echt een super leuke, uitdagende, gezellige les te worden met veel plezier waarbij de kids ook nog eens lekker in beweging zijn! Wat wil je nog meer! 😃💪🏃‍🤸‍♀️


4 november 2020


Beste Allemaal,


Via de persconferentie van 3 november is gebleken dat groepslessen vanaf 5 november de komende twee weken niet zijn toegestaan. Natuurlijk vinden we dit allemaal jammer want we hadden allemaal de smaak goed te pakken. Maar het is heel begrijpelijk dat de overheid deze beslissing heeft genomen. Laten we ons allemaal aan de nu geldende maatregelen houden zodat we over 2 weken de groepslessen weer kunnen oppakken.


Momenteel wordt er bij Top Fit gekeken hoe wij de komende twee weken gaan inrichten om jullie in beweging te houden met de lessen die jullie normaal bij ons volgen. Want in beweging blijven is belangrijk voor jouw gezondheid, vooral in deze tijd!


Afgelopen week hebben alle leden, van wie wij een mailadres hebben, een mail gestuurd met inloggegevens van Fitsnacks.tv. Via dit platform kan je on demand verschillende workouts thuis volgen zoals: Total Body, Yoga, Butt blaster, Hard core, Pilates, African moves, Old skool moves, Kids bootcamp, Teens dance en nog veel meer.

Heb jij deze mail niet ontvangen? En wil jij wel via Fitsnacks.tv diverse workouts volgen? Laat dit dan weten via danielle@topfithoogeveen.nl Dan krijg jij de inloggegevens.


Ook kan je nog via onze besloten facebook pagina Top Fit Hoogeveen Streetdance en Group Fitness Workouts diverse workouts volgen voor kinderen en volwassenen.


Les Mills heeft ook opnieuw een tijdelijke link met gratis workout content online gezet. Via deze link heb je  toegang tot ongeveer 100 (korte) workouts en oefeningen, zonder dat je je hiervoor hoeft te registeren. Deze content wijzigt soms, waardoor workouts zullen verdwijnen terwijl nieuwe workouts worden toegevoegd. 

We hebben alle leden, waar wij een mailadres van hebben, een mail ontvangen met inloggegevens. Heb jij deze mail niet ontvangen? Check dan eerst jouw ongewenste mailbox. Zit de mail daar ook niet in? Stuur dan een mail naar danielle@topfithoogeveen.nl om de inloggegevens aan te vragen.


Alle volwassen lessen gaan met ingang van donderdag 5 november 2 weken niet door. 


Gelukkig mogen de streetdance lessen en bootcamp4kids lessen voor de kinderen  wel gewoon door gaan! Alle deze lessen zullen gewoon doorgaan volgens ons rooster (zie website www.topfithoogeveen.nl).


Helaas is 't Anker in Hollandscheveld vanaf nu 2 weken gesloten. We kunnen wel terecht in de gymzaal aan de Wielewaal in Hoogeveen. Zodra we duidelijkheid hebben of er genoeg leden naartoe kunnen komen laten we weten of de lessen daar door kunnen gaan.


Twee weken is te overzien. Na deze twee weken staat het team van Top Fit weer klaar om samen met jullie te knallen!


Sportieve groet,

Team Top Fit Hoogeveen

MOOI NIEUWS!

 

Op 3 september bij Vermaas Bedrijfsmakelaardij een huurcontract ondertekend voor een bedrijfspand voor Top Fit Hoogeveen! 😃🙌

Op 1 oktober nemen we de sleutel in ontvangst en dan kunnen we beginnen met klussen en inrichten van het pand.

Houd onze social media in de gaten over de ontwikkelingen. Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube, Twitter.

6 mei 2020

Kinderen t/m 18 jaar mogen weer sporten! Dat betekent dat Top Fit de streetdance lessen weer kan gaan geven. Hier zijn wij ontzettend blij mee en jij hopelijk ook. Je zult vast wel begrijpen dat we wel aan allerlei maatregelen moeten voldoen. Deze maatregelen zijn in overleg met de gemeente tot stand gekomen. Zo kunnen we niet binnen streetdancen maar mag het alleen buiten. De gemeente Hoogeveen heeft Top Fit een aantal buiten locaties toegewezen op bepaalde dagen en tijden. De locaties zijn: Steenbergerpark en de  Atletiekbaan in Hoogeveen en de parkeerplaats van ’t Anker in Hollandscheveld.

 

 

Het rooster is hier vinden.

 

Hieronder de maatregelen:

-       Omkleden en douchen doe je thuis.

-       Kleedkamers en kantines blijven dicht.

-       Bij ’t Anker en Steenbergerpark zijn geen wc’s aanwezig. Bij de Atletiekbaan zijn de wc’s wel open. Dus eerst thuis naar de wc voordat je naar de streetdance les gaat.

-       Ouders mogen de kinderen brengen en afzetten maar niet blijven om te kijken of te wachten.

-       Bij het ophalen van je zoon of dochter wacht je in de auto. Bij Steenbergerpark is de afstand van parkeerplaats tot de plek waar de streetdance les gegeven wordt verder dan de andere locaties. Wanneer het nodig is, kun je jouw zoon of dochter vanaf de parkeerplaats te voet brengen. Houd hierbij voldoende afstand.

-       Breng je kind niet te vroeg.

-       Kom je kind op tijd ophalen.

-       Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen onderlinge afstand van 1,5 meter te bewaren.

-       De jeugd van 13 tot 18 jaar wel een onderlinge afstand van 1,5 meter bewaren.

-       Tot aan 10 kinderen kan 1 instructeur volstaan.

-       10-20 kinderen is 1 hulpouder verplicht om toezicht te houden.

-       20-30 kinderen zijn 2 hulpouders verplicht om toezicht te houden.

-       Wanneer er geen hulpouders zich aanmelden. Dan zijn we genoodzaakt om niet meer dan 10 kinderen per les toe te laten.

-       De hulpouders worden per les ingedeeld. Uiteraard word je ingedeeld in de les waar jouw kind in danst.

-       Per les wordt er een groep aangemaakt van hulpouders. Wij roepen ouders op om zich als hulpouder aan te melden via danielle@topfithoogeveen.nl Bij deze aanmelding graag aangeven wanneer je beschikbaar bent (datum, dag, tijd) Wij maken een schema voor de hulpouders.

-       Opgeven voor een les van tevoren is verplicht. Dit kan via een link op onze website www.topfithoogeveen.nl of via onze facebookpagina Top Fit Hoogeveen. Op deze manier kunnen we zien hoeveel hulpouders we nodig zijn per les.

-       Hulpouder(s) toezien of afzetten en ophalen van de kinderen goed verloopt.

-       Bij 13-16 jaar toezien op 1,5 meter afstand tussen de dansers.

-       Hulpouders dragen een herkenbaar gekleurd hesje

-       Desinfectie en EHBO-middelen zijn binnen handbereik

-       Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen en begeleiders: blijf thuis. Deelnemers mogen om deze reden worden teruggestuurd.

-       Als een huisbewoner koorts heeft, blijft u of uw kind thuis.

-       Als het regent gaan de streetdance lessen niet door. Houd onze social media hiervoor in de gaten.

-       Onze algemene voorwaarden blijven van kracht

 

 

24 maart 2020

Beste Top Fit lid,

 

De maatregelen omtrent het coronavirus is door de overheid aangescherpt tot 1 juni. Wij vinden dit aan de ene kant erg jammer omdat we graag onze lessen weer normaal willen kunnen geven maar aan de andere kant is het noodzakelijk om het coronavirus onder controle te houden en gezondheid gaat voor alles.

 

Blijven bewegen is juist nu belangrijk voor jouw gezondheid. Sportclubs blijven voorlopig gesloten en in groepsverband is het niet meer mogelijk om buiten te sporten. Top Fit wil haar leden motiveren om te blijven bewegen en daarom verschillende mogelijkheden aanbieden om online diverse lessen/trainingen te volgen voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Vandaag ontvangen alle leden, waarvan wij een mailadres hebben, een aantal mails waarin je kunt lezen hoe jij je aan kunt melden voor de online workouts van Fitsnacks.TV en Les Mills. In de mail is ook te lezen hoe Top Fit haar leden tegemoet wil komen wat betreft het abonnementsgeld.
Als je vandaag geen mail hebt ontvangen, laat dit dan weten via danielle@topfithoogeveen.nl dan wordt het alsnog verstuurd.

 

Op 3 manieren biedt Top Fit Hoogeveen aan om thuis online lessen te volgen:

 

1. Via onze besloten facebookpagina Top Fit Hoogeveen Streetdance en Group Fitness Workouts. Via deze pagina kan je lessen volgen zoals je gewend bent bij Top Fit. Er staan al een aantal lessen online voor volwassenen zoals Bodyshape, Sh’bam, Bodyjam, Fiësta en Body and Mind. Voor de streetancers staan verschillende choreo’s op de pagina. Vanaf volgende week maandag komen er elke week ook 30 minuten streetdance lessen voor de verschillende leeftijdscategorieën op deze pagina zodat de kinderen 30 minuten aaneengesloten kunnen dansen. Als warm up doen we dansjes die de kinderen al hebben geleerd in de les en daarna leren de kinderen een nieuw dansje.

Als je nog geen lid bent van deze pagina, meld je dan z.s.m. aan. Via deze besloten pagina kan je een verzoek indienen om lid te worden.

Heb jij geen facebook? Laat dit dan weten dan kunnen we de les(sen) die je normaal bij ons volgt via wetransfer mailen.

 

2. Via Fitsnacks.tv kan je online verschillende workouts volgen. De workouts worden in het Nederlands gegeven. Het aanbod is heel breed. Voor volwassenen zijn er verschillende dansvormen, yoga, circuit training, basic workouts, high intensity interval training, martial arts, cool down and stretch. Ook voor kinderen zijn er workouts zoals kids dance, kids bootcamp, kids fight, kids yoga.
Voor instructies om je aan te melden voor deze service volgt een andere mail.

 

3. Via Les Mills on demand zijn ontzettend veel verschillende workouts te volgen zoals: bodycombat, bodypump, bodybalance, cxworx, bodyattack, sh’bam, bodyjam, bodystep, tone, barre, grit en voor de kinderen is er born to move. Les Mills is een internationale organisatie. De workouts worden daarom in het Engels gegeven.


Voor instructies om je aan te melden voor deze service volgt een andere mail.

 

Hopende op jouw begrip voor deze situatie.

 

Met vriendelijke groet,

Team Top Fit Hoogeveen

 

 15 maart 2020

Beste leden van Top Fit Hoogeveen,

 

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet vandaag besloten om scholen, kinderopvang, horecagelegenheden en sportclubs te sluiten. De maatregelen gelden tot 6 april.

Ook Top Fit Hoogeveen gaat de deuren sluiten i.v.m. het coronavirus. Tot 6 april gaan alle lessen niet door.

Met deze noodgedwongen maatregel willen wij meewerken aan het beperken van de verspreiding van het virus.

Hopende op jullie begrip.

 

Met sportieve groet,

Team Top Fit Hoogeveen

 

13 maart 2020

 

Beste leden van Top Fit Hoogeveen ,

 

Naar aanleiding van de recente berichtgeving omtrent het coronavirus graag uw aandacht voor onderstaand bericht: 

 

U kunt bij ons lessen blijven volgen. 

De maatregel die getroffen is met betrekking tot evenementen/bijeenkomsten waarbij meer dan 100 personen aanwezig zijn, is hiermee niet bij Top Fit Hoogeveen van toepassing.

Vanuit de GGD en het RIVM is tevens verzocht om wanneer u symptomen vertoont zoals hoesten, milde luchtwegklachten of koorts om thuis te blijven.

 

Welke maatregelen nemen we samen: 

-was zowel voor als na het sporten uw handen   

-geen gebruik van tubes bij de bodyshape lessen

-gebruik uw eigen eigen matje bij de bodyshape les

-we slaan de high 5’s en het handen schudden over

 

Voor verdere informatie volg de berichtgevingen van de GGD en het RIVM.

 

Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en indien nodig zullen wij passende maatregelen treffen.  

 

Sportieve groeten,

 

Team Top Fit Hoogeveen

 

 

 

12 maart 2020

 

Coole Kids Dag 2020

 

Wij zijn alweer bezig met de voorbereidingen van de Coole Kids Dag 2020. Ook dit jaar vindt de Coole Kids Dag plaats in Theater de Tamboer.

 

Wat is de Coole Kids Dag?

Alle Streetdance groepen van Top Fit Hoogeveen staan op deze dag letterlijk in de spotlights. Voor hen is het show time want zij laten verschillende dansen zien die zij het afgelopen seizoen hebben geleerd.

Het zou mooi zijn als alle kinderen mee doen op deze dag. Dit is ten slotte jouw kans om jouw ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, etc. te laten zien wat je het afgelopen seizoen hebt geleerd.

 

Wanneer is de Coole Kids Dag?

Dit jaar is de Coole Kids Dag op zaterdag 27 juni 2020 in theater de Tamboer in Hoogeveen. Dit jaar zullen er 4 shows zijn en de verdeling onder de locaties is als volgt:

Show 1 is van 9.30-11.00 uur met alle groepen van locatie Magneet

Show 2 is van 11.45-13.15 uur met alle groepen van locaties Curiestraat en Boekenberghstraat

Show 3 is van 14.00-15.15 uur met alle groepen van locatie Hollandscheveld

Show 4 is van 16.00-17.00 uur met alle groepen van locatie Zuidwolde

 

Kinderen graag op tijd aanwezig

Van de kinderen wordt gevraagd of zij een half uur van te voren aanwezig kunnen zijn zodat het één en ander goed doorgenomen kan worden op het podium. Op deze manier komen de kinderen tijdens de show niet voor verrassingen te staan en weten ze waar ze aan toe zijn. Te zijner tijd ontvang je hier meer informatie over.

 

Toegangskaarten

De toegangskaarten kunnen alleen vooraf gereserveerd worden.  De kosten zijn € 6,00 per kaartje. Alleen op vertoon van de toegangskaart kun je de streetdance show bezoeken. Reserveren kan door middel van onderstaande opgave strook. Graag voor 16 maart 2020 inleveren of laten weten via danielle@topfithoogeveen.nl In week 16 worden de entreekaarten uitgegeven in de les bij de locaties in Hoogeveen en Hollandscheveld. In week 17 worden de entreekaarten uitgegeven in Zuidwolde. Graag in deze week gepast geld in een enveloppe inleveren voorzien van voornaam, achternaam en de groep waarin je danst. Na betaling worden toegangskaarten niet meer teruggenomen door Top Fit Hoogeveen. De kinderen die deelnemen aan de Coole Kids Dag hebben gratis toegang. Kinderen onder 2 jaar hebben gratis toegang.

 

Kleding

Ook dit jaar danst iedereen in een zwarte, lange broek en een blauwe Top Fit shirt. Heb jij nog geen Top Fit shirt dan kan je deze bestellen via onze webshop. De link van de webshop vind je op onze website www.topfithoogeveen.nl

Je zorgt zelf voor een lange, zwarte broek.

 

Als je mee gaat doen, stuur dan een mail naar danielle@topfithoogeveen.nl voor 16 maart 2020?

 

Wij hebben er weer heel veel zin in!! Wij hopen jullie ook!!

  

 

 

16 december 2018

TOP FIT NIEUWJAARSWORKOUT

 

Dit mag je niet missen!! Deze workout is voor iedereen ook als je niet lid bent van Top Fit Hoogeveen.
Dé ideale manier om kennis te maken met een deel van de trainingen die Top Fit te bieden heeft.
Je bent niet verplicht om aan alle lessen deel te nemen. Je kan gerust 1 of 2 lessen overslaan.
Deelname is GRATIS

wanneer: maandag 7 januari 2019

waar: Alfa College, Hoogeveen

Programma:
18.30-19.00 uur Latin Moves
19.00-19.30 uur Bodyjam
19.30-20.00 uur Sh'bam
20.00-20.30 uur Bodyshape
20.30-21.30 uur Bodycombat

Voor wie: voor volwassen leden en niet-leden

Opgave: info@topfithoogeveen.nl (alleen als je niet lid bent)

 

 

22 mei 2018

Onderlinge Dans Wedstrijd 9 juni 2018

Ook dit seizoen gaat Top Fit Hoogeveen meedoen aan een onderlinge dans wedstrijd met 3 andere sportscholen uit Steenwijk, Hasselt en Meppel. Elk jaar rouleert de plaats waar deze wedstrijd wordt gehouden. Dit jaar is het in  Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70, 7941 GK in Meppel.

 

Sommigen dansen al een behoorlijke tijd bij Top Fit Hoogeveen. En sommigen hebben al  vaak een streetdance optreden gedaan voor publiek. Nu krijg je de kans om voor publiek én voor een jury op te treden. Want je kunt je opgeven voor een streetdance wedstrijd.

 

De Streetdance wedstrijd is op zaterdag 9 juni in Meppel. Exacte tijd volgt nog.

 

De wedstrijd is laagdrempelig en voor iedereen die in de reguliere streetdance groepen danst van Top Fit Hoogeveen. Je hoeft dus niet in een selectie groep te zitten om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen. Alle kinderen die in de streetdance groepen dansen van 4-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar en 13-16 jaar kunnen aan deze wedstrijd meedoen.

 

Wat kan je verwachten:

- We doen een dans op de wedstrijd met de streetdance groep waar je nu wekelijks in danst. Dit 

doen ook  alle groepen van de andere sportscholen.

- De dans wordt in de les doorgenomen.

- De groep wordt o.a. gejureerd op gelijkheid van bewegen, manier van bewegen, uitstraling,

uitvoering van de dansbewegingen.

- Er worden geen hoge eisen gesteld aan de kleding. Moet wel zoveel mogelijk op elkaar aangepast.

- Vervoer naar de wedstrijdlocatie zal je zelf voor moeten zorgen.

- Er zijn geen deelname/inschrijfkosten voor de deelnemers.

- Toeschouwers betalen  € 5,00 entree kosten.

 

Als er blijkt dat veel kinderen aan deze wedstrijd mee willen doen dan hoop ik dat er een aantal ouders zijn die  willen helpen om de groepen te begeleiden op deze dag.

 

Wil jij graag meedoen aan deze wedstrijd?

Stuur dan vóór 26 mei een mail naar jessica@topfithoogeveen.nl. en geef het volgende door: voornaam, achternaam, in welke groep je danst, jouw leeftijd en mailadres.

 

 

28 september 2017

Wintertijd Challenge

 

Ook Top Fit zet zich in voor de stichting Spieren voor spieren. Laten wij onze gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. Top Fit verzorgt een aantal sportactiviteiten waarbij we hopen op zoveel mogelijk kinderen en volwassenen die meedoen en geld inzamelen voor dit goede doel.  Kijk voor het volledige programma en om je in te schrijven op www.wtchoogeveen.nl

 

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt de Hoogeveense editie van de Wintertijdchallenge voor de  4e keer plaats. De opbrengst van de Wintertijd Challenge in Hoogeveen wordt gebruikt voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kun je meedoen  met één of meerdere sporten zoals boarding voetbal, bubble voetball, bootcamp, bodypump, streetdance en tae kwondo. Om 16.00 uur vindt de hoofdact ‘Every body dance now!!!’ plaats. De activiteiten vinden allemaal plaats bij het Activum, Sportveldenweg 2 in Hoogeveen.

Veel mensen met gezonde spieren vinden bewegen heel vanzelfsprekend. Voor kinderen met een spierziekte is dit niet zo. Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Kinderen met (het vermoeden van) een spierziekte kunnen sinds 2008 terecht in het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelminaziekenhuis in Utrecht. Met dit kindercentrum is het mogelijk om aan het einde van een dag een diagnose of een plan van aanpak met behandeladvies te krijgen. Dit kan omdat alle onderzoeken en zorgverleners hier op één dag beschikbaar zijn. Hierdoor hoeven kinderen en hun ouders minder lang in onzekerheid te zitten en is krijgen ze veel sneller een behandelplan.

Dus mede dankzij het ingezamelde geld:

  • Kunnen meer kinderen geholpen worden aan een diagnose en een behandelplan;
  • Wordt meer kennis verkregen over spierziekten bij kinderen. Dit leidt tot een betere behandeling;
  • Wordt kennis en kunde gebundeld. Dit leidt sneller tot een medicijn of behandeling;
  • Wordt gewerkt aan een toekomst voor kinderen met een spierziekte en het stoppen van spierziekten bij kinderen.

Kijk voor meer informatie over Spieren voor Spieren op www.spierenvoorspieren.nl.

 

 

 

5 augustus 2017

Streetdance lessen in Hollandscheveld

 

Top Fit begint na de zomervakantie met streetdance lessen in Hollandscheveld.

Op donderdagmiddag in ' t Anker voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij minimaal 8 nieuwe kinderen per groep gaat de streetdance les van start.

 

Als je vóór 15 september aanmeldt, betaal je géén € 15,- inschrijfgeld.

 

Streetdance 4-6 jaar: 16.00 -16.45 uur
Streetdance 7-8 jaar 16.45-17.30 uur
Streetdance 9-12 jaar: 17.30 – 18.15 uur

 

De eerste les zal zijn op donderdag 7 september. Op deze dag kan je een proefles komen volgen.