Walk&Dance to fight Cancer

 

Team 'Top Fit Hoogeveen/Opgroeien en zo' doen mee met Walk&Dance to Fight Cancer | Hoogeveen om geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek. Met dit team gaan wij op 16 juni 15 kilometer wandelen en willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen.

 

Wil je ons steunen? Met jouw hulp maken we meer kankeronderzoek mogelijk, zodat kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Op onze team pagina kun je doneren en daarmee je steentje bijdragen aan onderzoek naar kanker. Fight cancer en team 'Top Fit Hoogeveen/Opgroeien en zo' zijn jou heel erg dankbaar.

 

Samen zetten wij ons in voor een wereld met minder kanker.

 

Love life. Fight cancer.

 

Alvast hartelijk dank voor jouw donatie.

 

Groet, Team Top Fit Hoogeveen/Opgroeien en zo

 

Klik hier om te doneren via onze team pagina. 


COOLE KIDS DAG 2024

 

Momenteel zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen van de Coole Kids Dag 2024. Ook dit jaar vindt de Coole Kids Dag plaats in theater de Tamboer in Hoogeveen.

 

Wat is de Coole Kids Dag?

Alle streetdance groepen van Top Fit Hoogeveen staan op deze dag letterlijk in de spotlights. Voor hen is het show time, want zij laten verschillende dansen zien die zij het afgelopen seizoen hebben geleerd. Het zou mooi zijn als alle kinderen mee doen op deze dag. Dit is jouw kans om jouw ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s etc. te laten zien wat je het afgelopen seizoen hebt geleerd.

 

Wanneer is de Coole Kids Dag?

Dit jaar is de Coole Kids Dag op Zaterdag 13 Juli 2024 in theater de Tamboer. Er zijn dit jaar 5 shows:

- Show 1: 09.30-10.45 uur met alle groepen van locatie Zuidwolde

- Show 2: 11.15-12.30 uur met alle groepen van locatie Nobelstraat vrij. en 

  Nobelstraat woe. V.O. 1

- Show 3: 13.00-14.15 uur met alle groepen van locatie Hollandscheveld en

  Nobelstraat woe. V.O. 2

- Show 4: 14.45-16:00 uur met Nobelstraat woe. 9 t/m 12 jr en Nobelstraat woe.

  V.O. 3+

- Show 5: 16.30-17.30 uur met alle groepen van locatie Curiestraat en

  Nobelstraat di. V.O. 1-2

 

Aanwezig:

Van de kinderen wordt gevraagd of zij een half uur van te voren aanwezig kunnen zijn zodat het één en ander goed doorgenomen kan worden op het podium. Op deze manier komen de kinderen tijdens de show niet voor verrassingen te staan en weten ze waar ze aan toe zijn. Tijdens de shows worden er foto’s en video’s gemaakt. Bij deelname ga je automatisch akkoord dat deze gebruikt mogen worden op onze social media.

 

Toegangskaarten:

De toegangskaarten kunnen alleen vooraf gereserveerd worden. De kosten zijn € 6,00 per kaartje. Alleen op vertoon van de toegangskaart kun je de streetdance show bezoeken. Graag voor 11 mei 2024 horen wij of je mee gaat doen en hoeveel kaartjes je wilt reserveren. In de week van 20 mei worden de entreekaarten uitgegeven in de les. Graag in deze week gepast geld in een enveloppe inleveren voorzien van voornaam, achternaam en de groep waarin je danst. Na betaling worden toegangskaarten niet meer teruggenomen door Top Fit Hoogeveen. Kinderen onder 2 jaar hebben gratis toegang.

 

Deelnamekosten:

De deelname kosten voor de kinderen die meedansen zijn € 6,00, en dient betaald te worden wanneer de entreekaarten worden opgehaald. 

 

Kleding:

Ook dit jaar danst iedereen in een zwarte, lange broek en een blauwe Top Fit shirt. Heb jij nog geen Top Fit shirt dan kan je deze bestellen via onze webshop. De link van de webshop is: https://topfithoogeveen.dd-shop.nl/product/t-shirt-model-2020/

 

Je zorgt zelf voor een lange, zwarte broek.

 

Wij hebben er heel veel zin in! Wij hopen jullie ook!

 


ONDERLINGE DANSWEDSTRIJD

 

Op zaterdag 6 april 2024 wordt er weer een onderlinge danswedstrijd georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen van Top Fit Hoogeveen. We hebben er nu al zin in!

 

Een onderlinge danswedstrijd is een wedstrijd voor alle kinderen die in een streetdance groep dansen van Top Fit Hoogeveen. Het is een laagdrempelige wedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Het is speciaal gericht op de kinderen die niet in een selectiegroep dansen om zo ook een keer te kunnen ervaren hoe het is om voor een jury en publiek te dansen en een echte wedstrijd entourage met professioneel licht en geluid! Iedereen kan die dag stralen! De streetdance groepen van alle locaties dansen tegen elkaar en worden beoordeeld door een jury.  De jury beoordeelt o.a. op uitstraling, synchronisatie, manier van bewegen, kent iedereen het dansje goed en posities.

 

Hieronder alle informatie voor de onderlinge danswedstrijd:

Datum:                      Zaterdag 6 april 2024

Locatie:                     Het Activum in Hoogeveen (Sportveldenweg 2, 7902NX, Hoogeveen)

Tijdstip:                     ± tussen 11.00-14.00 uur (afh van het aantal kinderen dat mee doet)

Categorieën:             7-8 jr, 9-12 jr, alle V.O. groepen (5-6 jr mag een optreden geven i.v.m. te weinig              groepen in die leeftijd)

Kleding:                     zwarte lange broek, shirt in een gelijke kleur (welke kleur krijgt iedere groep                                          nog te horen), binnenschoenen

Dans:                          n.n.t.b. per groep

Deelnamekosten:     gratis (publiek betaalt €2,- p.p.  entree kosten)

 

Lijkt het jou leuk om mee te doen, geef je dan voor 1 maart 2024 op via het aanmeldstrookje, de mail danielle@topfithoogeveen.nl (o.v.v. naam, leeftijdsgroep en streetdance groep waarin je danst)  of via de app 06-25322773. Na die datum is opgeven niet meer mogelijk i.v.m. voorbereiding voor de wedstrijd.

Als je mee gaat doen aan de wedstrijd probeer dan om elke streetdance les aanwezig te zijn. We gaan tijdens de reguliere les oefenen voor de wedstrijd. De dans die je gaat doen met jouw groep wordt dan extra goed doorgenomen.

 

We hopen dat er weer veel kinderen mee gaan dansen tijdens de onderlinge danswedstrijd. We hebben er alvast super veel zin in!


X-Mas Party Disco & Bingo

 

𝗛𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝗼𝗼𝗸 𝘇𝗼 𝗲𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗻 𝗶𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗱𝗶𝘀𝗰𝗼 & 𝗯𝗶𝗻𝗴𝗼?

 

𝙆𝙤𝙢 𝙙𝙖𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙏𝙤𝙥 𝙁𝙞𝙩 𝙓-𝙈𝙖𝙨 𝙋𝙖𝙧𝙩𝙮 𝙤𝙥 𝙯𝙖𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙜 23 𝙙𝙚𝙘𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧!

Onze laatste Top Fit disco was een groot succes! We hebben heel veel plezier met elkaar gehad en lekker gedanst. En omdat het zo leuk was, gaan we het gewoon nog een keertje organiseren. Deze keer zal het een disco & bingo zijn met een dresscode:KERST.

 

Iedereen mag deze keer verkleed komen in kerst thema. Dus duik allemaal je kast in en kom verkleed naar de X-Mas Party toe. Probeer zo origineel mogelijk te zijn, want degene met de meest originele outfit wint een leuke prijs! We zijn nu al super benieuwd naar jullie outfits!

 

De Top Fit X-Mas Party zal zijn op:

Datum: zaterdag 23 december 2023

Tijd: 13.00-15.00 uur

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (leden en niet-leden van Top Fit Hoogeveen)

Kosten: € 6,50 (incl. ranja en iets lekkers)

Locatie: Nobelstraat 10a in Hoogeveen

 

Heb je er net zoveel zin in als ons, vergeet dan niet om jezelf op te geven

𝐯𝐨𝐨𝐫 𝟗 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 2023. Dit kan via de mail naar 𝘀𝗮𝗺𝘂𝗲𝗹@𝘁𝗼𝗽𝗳𝗶𝘁𝗵𝗼𝗼𝗴𝗲𝘃𝗲𝗲𝗻.𝗻𝗹

 

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 23 december.


𝗦𝗧𝗥𝗘𝗘𝗧𝗗𝗔𝗡𝗖𝗘 𝗕𝗔𝗦𝗜𝗦𝗦𝗖𝗛𝗢𝗢𝗟𝗧𝗢𝗨𝗥 en 𝗛𝗢𝗢𝗚𝗘𝗩𝗘𝗘𝗡𝗦𝗖𝗛𝗘 𝗞𝗔𝗠𝗣𝗜𝗢𝗘𝗡𝗦𝗖𝗛𝗔𝗣

 

Top Fit Hoogeveen organiseert dit jaar weer een gave streetdance basisschool tour voor kinderen uit groep 3 t/m 8.

Eén van de streetdance instructeurs van Top Fit Hoogeveen wil in de gymles langskomen om een les streetdance te geven. De kinderen leren dan een toffe dans, die zij eventueel kunnen gebruiken voor het: "Streetdance Basisschool Tour - Hoogeveensche Kampioenschap!" (SDBT)

 

Onze stagiair Samuel Zilverberg is de hoofdorganisator/initiatiefnemer van de Streetdance Tour.

 

In het schooljaar 2021/2022 heeft Top Fit Hoogeveen ook een streetdance tour georganiseerd, waaraan 16 basisscholen hebben meegedaan. De scholen die tijdens de vorige editie niet mee hebben gedaan krijgen voorrang, maar iedereen mag aanmelden!

 

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻:

De basisscholen kunnen aanmelden voor periode A of B, voor de streetdance lessen. Daarnaast kan er ook een voorkeurs dag/datum en tijden aangegeven worden.

De dagen waaruit gekozen kan worden zijn: Maandag, Dinsdag en Vrijdag.

𝗣𝗲𝗿𝗶𝗼𝗱𝗲 𝗔: vanaf de herfstvakantie tot 1 december 2023 (aanmelden voor 20 oktober)

𝗣𝗲𝗿𝗶𝗼𝗱𝗲 𝗕: vanaf 8 januari tot 23 februari 2024 (aanmelden voor 15 december)

Aanmelden voor het Streetdance Basisschool Tour Hoogeveensche Kampioenschap kan nog tot 1 maart 2024.

Er is plek voor maximaal 10 basisscholen per leeftijdscategorie.

Iedere basisschoolgroep is één leeftijdscategorie, bijvoorbeeld: leeftijdscategorie: groep 3

 

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘇𝗼𝘄𝗲𝗹 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁𝗱𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗹𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗸𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 kan bij Sportfunctionaris Melissa Hesse: m.hesse@dewoldenhoogeveen.nl

 

𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁𝗱𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗕𝗮𝘀𝗶𝘀𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹 𝗧𝗼𝘂𝗿 𝗛𝗼𝗼𝗴𝗲𝘃𝗲𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗞𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽

Dit zal een mooie afsluiting zijn van de streetdance basisschool tour. Dit willen we graag combineren met onze onderlinge dans wedstrijd op 6 april 2024 in het Activum. Na onze onderlinge streetdance wedstrijd zal het Streetdance Basisschool Tour Hoogeveensche Kampioenschap plaatsvinden. Wij hebben de zaalhuur hiervoor al geregeld. Tijdens de basisschool tour leren we elke school een eigen dansje aan. Als de school aangeeft dat ze aan het SDBT Hoogeveensche Kampioenschap deel willen nemen, dan ontvangen zij een filmpje van de choreo en kunnen de kinderen zelf nog oefenen. Ook ontvangen zij een reglement. Deze zal niet heel ingewikkeld zijn. De deelnemende groepen zullen door een jury beoordeeld worden op bepaalde punten: hoe goed kennen ze de dans, dansen ze synchroon, uitstraling, is de kleding op elkaar afgestemd, manier van bewegen. Het zal een laagdrempelige wedstrijd worden. De top 3 ontvangt een beker. Er zullen 2 blokken komen. In blok 1 dansen de groepen 3 tegen elkaar daarna de groepen 4 en afsluitend de groepen 5. In blok 2 hetzelfde voor de groepen 6 t/m 8.

 

Nadat de school zich heeft aangemeld voor de SDBT dan ontvangen zij via de mail informatie over het SDBT Hoogeveensche Kampioenschap. Zij zijn er vrij in om te bepalen of ze hieraan mee willen doen.


𝗛𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝗼𝗼𝗸 𝘇𝗶𝗻 𝗶𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁𝗷𝗲?

𝙆𝙤𝙢 𝙙𝙖𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙙𝙚 𝙏𝙤𝙥 𝙁𝙞𝙩 𝘿𝙞𝙨𝙘𝙤 𝙤𝙥 𝙬𝙤𝙚𝙣𝙨𝙙𝙖𝙜 25 𝙤𝙠𝙩𝙤𝙗𝙚𝙧!

 

Afgelopen 2 jaar hebben we in de herfstvakantie een Top Fit disco georganiseerd en dit was een groot succes! We hebben heel veel plezier met elkaar gehad en lekker gedanst. En omdat het zo leuk was, gaan we het gewoon nog een keertje organiseren. Deze keer is de disco op woensdag 25 Oktober (ook in de herfstvakantie).

 

𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐰𝐢𝐞?

De disco is voor leden van Top Fit Hoogeveen, maar ook voor niet- leden van 7 t/m 12 jaar. Neem dus gerust vriendjes of vriendinnetjes mee naar de disco. Tijdens de disco zal er onbeperkt ranja zijn en je krijgt ook een bakje chips. Daarom zouden we het fijn vinden om alvast te weten of je een allergie o.i.d. hebt, want dan kunnen we daar rekening mee houden. De entree kost €5,00 en dit mag contant / gepast bij binnenkomst betaald worden.

 

𝗗𝗲 𝗧𝗼𝗽 𝗙𝗶𝘁 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼 𝘇𝗮𝗹 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗼𝗽:

Datum: Woensdag 25 Oktober 2023

Tijd: 13.00-15.00 uur

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (leden en niet-leden van Top Fit Hoogeveen)

Kosten: € 5,00 (incl. onbeperkt ranja en een bakje chips)

Locatie: Nobelstraat 10a in Hoogeveen

 

𝗢𝗽𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻

Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als wij. Zo ja, geef je dan voor 13 oktober 2023 op door een mailtje te sturen naar danielle@topfithoogeveen.nl of via de app naar 06-25322773 (Graag daarbij je naam en telefoonnummer vermelden).

We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 25 Oktober bij de Top Fit Disco van 2023!


𝗧𝗼𝗽 𝗙𝗶𝘁 𝗛𝗼𝗼𝗴𝗲𝘃𝗲𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗲 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗚𝗿𝗼𝘁𝗲 𝗖𝗹𝘂𝗯𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲!

 

Dit jaar verkopen wij loten met de Grote Clubactie. De sportclub zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor onze onderlinge dans wedstrijd op 6 april 2024 om al onze streetdance kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

 

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media.

Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen. Klik hier om loten te kopen.

 

We hopen een bedrag van € 3000,- op te halen.


𝐎𝐏𝐄𝐍 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓𝐂𝐋𝐔𝐁 𝐃𝐀𝐆 

 

Op zaterdag 16 september 2023 is er een open dag bij Top Fit Hoogeveen. Van 12.30 tot 15.00 uur kan je vrijblijvend langskomen aan de Nobelstraat 10a voor informatie en een rondleiding door ons pand. Je kunt ook meedoen met groepslessen. De koffie, thee en ranja staat klaar.

 

𝗪𝗮𝘁 𝗱𝗼𝗲𝘁 𝗧𝗼𝗽 𝗙𝗶𝘁 𝗛𝗼𝗼𝗴𝗲𝘃𝗲𝗲𝗻

Top Fit Hoogeveen biedt diverse groepslessen aan voor kinderen én volwassenen. Voor de kinderen hebben we streetdance lessen op verschillende locaties in Hoogeveen, Zuidwolde en Hollandscheveld. Vanaf 5 jaar kan je al bij ons dansen. Voor alle basisschool leeftijden hebben we streetdance lessen maar ook voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ook hebben we een exclusieve cursus Dans en Weerbaar voor jonge kinderen en pubers.

Voor volwassenen hebben we ook groepslessen zoals Barbell Training, Bodyshape Circuit, Top Fit Step, Zumba, Body Groove, Dance Cardio en Dans U Fit 55+/65+. Deze lessen worden gegeven in Hoogeveen.

Klik hier om te zien wat elke les inhoudt. 

Klik hier voor onze lesrooster.

 

𝗗𝗼𝗲 𝗺𝗲𝗲 𝗹𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻

Tijdens de open sportclub dag hebben we ook streetdance lessen die je mee kunt doen. Een leuke manier om kennis te maken en om te bekijken of het iets voor jou is. Je kunt gewoon komen om mee te doen of om te komen kijken. Zie afbeelding voor het programma.

 

𝗜𝗻𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗼𝗽𝗲𝗻 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗰𝗹𝘂𝗯 𝗱𝗮𝗴

Als jij je inschrijft op 16 september 2023 dan krijg je sowieso een bidon. Maar als je een jaarabonnement afsluit, dan ontvang je ook een maand gratis sporten én je betaalt geen inschrijfgeld.

 

𝗧𝗜𝗣 * 𝗧𝗜𝗣 * 𝗧𝗜𝗣 * 𝗧𝗜𝗣

Meld je NU aan voor 3 gratis proeflessen. De komende twee weken kan je dan diverse lessen proberen en kan je bekijken of het iets voor jou is en dan kan je op zaterdag 16 september profiteren van de inschrijfactie

Klik hier om je aan te melden voor 3 gratis proeflessen.


𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍𝐆𝐄 𝐃𝐀𝐍𝐒 𝐖𝐄𝐃𝐒𝐓𝐑𝐈𝐉𝐃

 

Wat mooi dat er zoveel kinderen zich hebben opgegeven voor onze onderlinge dans wedstrijd! Over de 200 kinderen doen mee met deze wedstrijd

 

𝗛𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮:

10.00-10.35 uur leeftijd 4-6 jaar

10.55-11.45 uur leeftijd 7-8 jaar

11.55-12.35 uur leeftijd 13-18 jaar

12.55-13.45 uur leeftijd 9-12 jaar

 

Ook zullen al onze selectie groepen en demo groep een dans optreden geven.

 

𝗜𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻 𝗸𝗶𝗷𝗸𝗲𝗻!

De wedstrijd wordt gehouden in het Activum in Hoogeveen op zaterdag 1 april. De entree is gratis.

 

Een onderlinge danswedstrijd is een wedstrijd voor alle kinderen die in een streetdance groep dansen van Top Fit Hoogeveen. Het is een laagdrempelige wedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Het is speciaal gericht op de kinderen die niet in een selectiegroep dansen om zo ook een keer te kunnen ervaren hoe het is om voor een jury en publiek te dansen. Iedereen kan die dag stralen!

 

Deze onderlinge dans wedstrijd is tevens een examen opdracht van stagiair Samuel Zilverberg. Hij zit momenteel in het tweede leerjaar van de MBO opleiding Sport en Bewegen bij Landstede in Zwolle.


𝐉𝐔𝐁𝐈𝐋𝐄𝐔𝐌 𝟏𝟐,𝟓 𝐉𝐀𝐀𝐑

𝟏𝟎-𝟎𝟖-𝟐𝟎𝟏𝟎 ➡️ 𝟏𝟎-𝟎𝟐-𝟐𝟎𝟐𝟑

 

Top Fit Hoogeveen bestaat vrijdag 10 februari 12,5 jaar!!

En dat gaan we vieren.

 

𝙑𝙤𝙤𝙧 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙡𝙚𝙙𝙚𝙣:

In de week van 13 t/m 17 februari gaan wij trakteren. Alle kinderen die bij Top Fit sporten krijgen na de les iets lekkers. Na elke volwassen les staat er koffie/thee en een gebakje klaar.

 

𝘽𝙚𝙣 𝙟𝙚 𝙣𝙤𝙜 𝙜𝙚𝙚𝙣 𝙡𝙞𝙙? 𝙋𝙧𝙤𝙛𝙞𝙩𝙚𝙚𝙧 𝙙𝙖𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙖𝙘𝙩𝙞𝙚:

𝗝𝗨𝗕𝗜𝗟𝗘𝗨𝗠 𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘:

Inschrijven vanaf 10 februari = gratis sporten in februari

Inschrijven vanaf 10 februari = geen inschrijfgeld betalen

 

Jubileum actie is geldig t/m 28 februari 2023


𝐋𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐓𝐨𝐩 𝐅𝐢𝐭 𝐨𝐩𝐠𝐞𝐥𝐞𝐭!

 

Theater de Tamboer heeft een mooie aanbieding voor de leden van Top Fit Hoogeveen.

 

 

𝟓𝟎% 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐏𝐚𝐫𝐞𝐢𝐝𝐨𝐥𝐢𝐚

Op zondag 16 oktober om 15.00 uur.

 

Vandaag ontvangen alle leden, waarvan het mailadres bij ons bekend is, een mail met kortingscode voor deze gezinsvoorstelling.

Heb jij deze mail niet ontvangen? Laat het ons dan weten via: info@topfithoogeveen.nl

 

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠

Kijk eens goed naar wat je ziet! Een jas wordt een zanger, een tutu, een struisvogel, een papieren zak wordt een monster. Of zie jij nog iets anders?

Pareidolia is het vermogen van je geest om concrete figuren in abstracte vormen te herkennen. Denk maar aan wanneer je figuren ziet in de wolken of in vlekken op de muur. Zo wacht je een poëtisch, komisch universum om ontdekt te worden in het dagelijks leven. Ga mee op reis naar de verbeelding. Zonder woorden, je hoeft alleen maar op een speelse manier naar dingen te kijken.

Pareidolia is een onvergetelijke ode aan de verbeeldende fantasie!


𝗢𝗣𝗘𝗡 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗖𝗟𝗨𝗕 𝗗𝗔𝗚

 

𝗦𝗮𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘁𝗲

Op zaterdag 10 september houdt Top Fit Hoogeveen een Open Dag. Op deze dag is het mogelijk om tussen 09.30 en 17.00 uur GRATIS diverse lessen te volgen bij ons zoals: streetdance, peuterdans, bootcamp4kids, zumba, dance cardio, body groove, bodyshape circuit, dans u fit 55+/65+, step en barbell training.

 

Onze streetdance selectie groepen zullen optredens geven.

 

Ook wordt er een presentatie gegeven van onze Dans en Weerbaar training die wij samen met Opgroeien en zo geven. Deze presentatie kan bijgewoond worden door kinderen en hun ouders. De Dans en Weerbaar training is bedoeld voor basisschool kinderen vanaf groep 5 en pubers.

 

Onze medewerkers staan klaar om jou alle informatie te geven onder het genot van een drankje en iets lekkers.

 

Dit is het programma:

09.30-09.55 Peuterdans

10.00-10.25 Streetdance 4-6 jaar

10.30-10.55 Streetdance 7-8 jaar

11.00-11.10 Optreden streetdance selectie groepen

11.15-11.40 Streetdance 9-12 jaar

11.45-12.10 Streetdance 13-16 jaar

12.15-12.25 Optreden streetdance selectie groepen

12.30-12.55 Bootcamp4kids 8-12 jaar

13.30-13.55 Dans U Fit 55+/65+

14.00-14.25 Dance Cardio

14.30-14.55 Zumba

15.00-15.25 Body Groove

15.30-15.55 Bodyshape Circuit

15.30-15.55 Presentatie Dans en Weerbaar (voor basisschool kinderen vanaf groep 5 en pubers)

16.00-16.25 Top Fit Step

16.30-16.55 Barbell Training

 

Klik hier voor de omschrijving van de lessen.

 

Tot ziens op 10 september .

Heerlijk dansen, gezellig kletsen, lekker drinken en chippies eten.

 

SAVE THE DATE

In de herfstvakantie op 20 oktober organiseren wij een KIDS DISCO .

Je kunt je opgeven t/m 15 oktober 2021. Stuur een mail naar danielle@topfithoogeveen.nl

 

Wist je dat Top Fit Hoogeveen een zaal heeft met coole disco verlichting dat bestaat uit verschillende kleuren en een disco bol?

En natuurlijk kan je verzoeknummers indienen .


Doe jij mee met onze online muziek bingo op 27 maart? Het wordt een leuke, gezellige, hilarische bingo met mooie prijzen .

 

We hadden een disco bingo gepland op 27 maart. Omdat wij dan nog steeds niet open mogen en inmiddels deze activiteit al 2 x hebben verplaatst, hebben we besloten om op deze dag een online activiteit te organiseren die sowieso door kan gaan. De muziek bingo wordt gespeeld via zoom.

 

De doelgroep is kinderen van 5 t/m 16 jaar. Tijdens dit bingo spel worden nummers gedraaid die deze doelgroep aanspreekt.

 

De disco bingo die gepland stond, gaat zeker nog wel een keer plaatsvinden.

 

Je kunt je opgeven via info@topfithoogeveen.nl

Vermeld hierbij in het onderwerp: bingo

Je ontvangt dan een bevestigingsmail met informatie over o.a. jouw bingo kaart, hoe werkt zoom en de betaling.

 

Voor deze activiteit is het wel handig dat je kunt lezen en er komen ook engelstalige nummers in voor. Als je niet kunt lezen, dan kan je hulp inschakelen van bijvoorbeeld jouw ouders, een broer of zus.

 

Wij hopen op veel deelnemers! Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

 

 

 


11 februari 2021

 

Super leuke en uitdagende opdracht mogen krijgen van Bootcamp4kids.

In de voorjaarsvakantie vier online bootcamp4kids lessen via zoom geven voor een bso in Zoetermeer en een bso in Alphen a/d Rijn. De verwachting is dat met elke les 100 kinderen meedoen!

Super toffe scripts ontvangen van Bootcamp4kids. De kids doen vanuit hun eigen woonkamer mee. Het belooft echt een super leuke, uitdagende, gezellige les te worden met veel plezier waarbij de kids ook nog eens lekker in beweging zijn! Wat wil je nog meer! 😃💪🏃‍🤸‍♀️


4 november 2020


Beste Allemaal,


Via de persconferentie van 3 november is gebleken dat groepslessen vanaf 5 november de komende twee weken niet zijn toegestaan. Natuurlijk vinden we dit allemaal jammer want we hadden allemaal de smaak goed te pakken. Maar het is heel begrijpelijk dat de overheid deze beslissing heeft genomen. Laten we ons allemaal aan de nu geldende maatregelen houden zodat we over 2 weken de groepslessen weer kunnen oppakken.


Momenteel wordt er bij Top Fit gekeken hoe wij de komende twee weken gaan inrichten om jullie in beweging te houden met de lessen die jullie normaal bij ons volgen. Want in beweging blijven is belangrijk voor jouw gezondheid, vooral in deze tijd!


Afgelopen week hebben alle leden, van wie wij een mailadres hebben, een mail gestuurd met inloggegevens van Fitsnacks.tv. Via dit platform kan je on demand verschillende workouts thuis volgen zoals: Total Body, Yoga, Butt blaster, Hard core, Pilates, African moves, Old skool moves, Kids bootcamp, Teens dance en nog veel meer.

Heb jij deze mail niet ontvangen? En wil jij wel via Fitsnacks.tv diverse workouts volgen? Laat dit dan weten via danielle@topfithoogeveen.nl Dan krijg jij de inloggegevens.


Ook kan je nog via onze besloten facebook pagina Top Fit Hoogeveen Streetdance en Group Fitness Workouts diverse workouts volgen voor kinderen en volwassenen.


Les Mills heeft ook opnieuw een tijdelijke link met gratis workout content online gezet. Via deze link heb je  toegang tot ongeveer 100 (korte) workouts en oefeningen, zonder dat je je hiervoor hoeft te registeren. Deze content wijzigt soms, waardoor workouts zullen verdwijnen terwijl nieuwe workouts worden toegevoegd. 

We hebben alle leden, waar wij een mailadres van hebben, een mail ontvangen met inloggegevens. Heb jij deze mail niet ontvangen? Check dan eerst jouw ongewenste mailbox. Zit de mail daar ook niet in? Stuur dan een mail naar danielle@topfithoogeveen.nl om de inloggegevens aan te vragen.


Alle volwassen lessen gaan met ingang van donderdag 5 november 2 weken niet door. 


Gelukkig mogen de streetdance lessen en bootcamp4kids lessen voor de kinderen  wel gewoon door gaan! Alle deze lessen zullen gewoon doorgaan volgens ons rooster (zie website www.topfithoogeveen.nl).


Helaas is 't Anker in Hollandscheveld vanaf nu 2 weken gesloten. We kunnen wel terecht in de gymzaal aan de Wielewaal in Hoogeveen. Zodra we duidelijkheid hebben of er genoeg leden naartoe kunnen komen laten we weten of de lessen daar door kunnen gaan.


Twee weken is te overzien. Na deze twee weken staat het team van Top Fit weer klaar om samen met jullie te knallen!


Sportieve groet,

Team Top Fit Hoogeveen

MOOI NIEUWS!

 

Op 3 september bij Vermaas Bedrijfsmakelaardij een huurcontract ondertekend voor een bedrijfspand voor Top Fit Hoogeveen! 😃🙌

Op 1 oktober nemen we de sleutel in ontvangst en dan kunnen we beginnen met klussen en inrichten van het pand.

Houd onze social media in de gaten over de ontwikkelingen. Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube, Twitter.

6 mei 2020

Kinderen t/m 18 jaar mogen weer sporten! Dat betekent dat Top Fit de streetdance lessen weer kan gaan geven. Hier zijn wij ontzettend blij mee en jij hopelijk ook. Je zult vast wel begrijpen dat we wel aan allerlei maatregelen moeten voldoen. Deze maatregelen zijn in overleg met de gemeente tot stand gekomen. Zo kunnen we niet binnen streetdancen maar mag het alleen buiten. De gemeente Hoogeveen heeft Top Fit een aantal buiten locaties toegewezen op bepaalde dagen en tijden. De locaties zijn: Steenbergerpark en de  Atletiekbaan in Hoogeveen en de parkeerplaats van ’t Anker in Hollandscheveld.

 

 

Het rooster is hier vinden.

 

Hieronder de maatregelen:

-       Omkleden en douchen doe je thuis.

-       Kleedkamers en kantines blijven dicht.

-       Bij ’t Anker en Steenbergerpark zijn geen wc’s aanwezig. Bij de Atletiekbaan zijn de wc’s wel open. Dus eerst thuis naar de wc voordat je naar de streetdance les gaat.

-       Ouders mogen de kinderen brengen en afzetten maar niet blijven om te kijken of te wachten.

-       Bij het ophalen van je zoon of dochter wacht je in de auto. Bij Steenbergerpark is de afstand van parkeerplaats tot de plek waar de streetdance les gegeven wordt verder dan de andere locaties. Wanneer het nodig is, kun je jouw zoon of dochter vanaf de parkeerplaats te voet brengen. Houd hierbij voldoende afstand.

-       Breng je kind niet te vroeg.

-       Kom je kind op tijd ophalen.

-       Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen onderlinge afstand van 1,5 meter te bewaren.

-       De jeugd van 13 tot 18 jaar wel een onderlinge afstand van 1,5 meter bewaren.

-       Tot aan 10 kinderen kan 1 instructeur volstaan.

-       10-20 kinderen is 1 hulpouder verplicht om toezicht te houden.

-       20-30 kinderen zijn 2 hulpouders verplicht om toezicht te houden.

-       Wanneer er geen hulpouders zich aanmelden. Dan zijn we genoodzaakt om niet meer dan 10 kinderen per les toe te laten.

-       De hulpouders worden per les ingedeeld. Uiteraard word je ingedeeld in de les waar jouw kind in danst.

-       Per les wordt er een groep aangemaakt van hulpouders. Wij roepen ouders op om zich als hulpouder aan te melden via danielle@topfithoogeveen.nl Bij deze aanmelding graag aangeven wanneer je beschikbaar bent (datum, dag, tijd) Wij maken een schema voor de hulpouders.

-       Opgeven voor een les van tevoren is verplicht. Dit kan via een link op onze website www.topfithoogeveen.nl of via onze facebookpagina Top Fit Hoogeveen. Op deze manier kunnen we zien hoeveel hulpouders we nodig zijn per les.

-       Hulpouder(s) toezien of afzetten en ophalen van de kinderen goed verloopt.

-       Bij 13-16 jaar toezien op 1,5 meter afstand tussen de dansers.

-       Hulpouders dragen een herkenbaar gekleurd hesje

-       Desinfectie en EHBO-middelen zijn binnen handbereik

-       Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen en begeleiders: blijf thuis. Deelnemers mogen om deze reden worden teruggestuurd.

-       Als een huisbewoner koorts heeft, blijft u of uw kind thuis.

-       Als het regent gaan de streetdance lessen niet door. Houd onze social media hiervoor in de gaten.

-       Onze algemene voorwaarden blijven van kracht

 

 

24 maart 2020

Beste Top Fit lid,

 

De maatregelen omtrent het coronavirus is door de overheid aangescherpt tot 1 juni. Wij vinden dit aan de ene kant erg jammer omdat we graag onze lessen weer normaal willen kunnen geven maar aan de andere kant is het noodzakelijk om het coronavirus onder controle te houden en gezondheid gaat voor alles.

 

Blijven bewegen is juist nu belangrijk voor jouw gezondheid. Sportclubs blijven voorlopig gesloten en in groepsverband is het niet meer mogelijk om buiten te sporten. Top Fit wil haar leden motiveren om te blijven bewegen en daarom verschillende mogelijkheden aanbieden om online diverse lessen/trainingen te volgen voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Vandaag ontvangen alle leden, waarvan wij een mailadres hebben, een aantal mails waarin je kunt lezen hoe jij je aan kunt melden voor de online workouts van Fitsnacks.TV en Les Mills. In de mail is ook te lezen hoe Top Fit haar leden tegemoet wil komen wat betreft het abonnementsgeld.
Als je vandaag geen mail hebt ontvangen, laat dit dan weten via danielle@topfithoogeveen.nl dan wordt het alsnog verstuurd.

 

Op 3 manieren biedt Top Fit Hoogeveen aan om thuis online lessen te volgen:

 

1. Via onze besloten facebookpagina Top Fit Hoogeveen Streetdance en Group Fitness Workouts. Via deze pagina kan je lessen volgen zoals je gewend bent bij Top Fit. Er staan al een aantal lessen online voor volwassenen zoals Bodyshape, Sh’bam, Bodyjam, Fiësta en Body and Mind. Voor de streetancers staan verschillende choreo’s op de pagina. Vanaf volgende week maandag komen er elke week ook 30 minuten streetdance lessen voor de verschillende leeftijdscategorieën op deze pagina zodat de kinderen 30 minuten aaneengesloten kunnen dansen. Als warm up doen we dansjes die de kinderen al hebben geleerd in de les en daarna leren de kinderen een nieuw dansje.

Als je nog geen lid bent van deze pagina, meld je dan z.s.m. aan. Via deze besloten pagina kan je een verzoek indienen om lid te worden.

Heb jij geen facebook? Laat dit dan weten dan kunnen we de les(sen) die je normaal bij ons volgt via wetransfer mailen.

 

2. Via Fitsnacks.tv kan je online verschillende workouts volgen. De workouts worden in het Nederlands gegeven. Het aanbod is heel breed. Voor volwassenen zijn er verschillende dansvormen, yoga, circuit training, basic workouts, high intensity interval training, martial arts, cool down and stretch. Ook voor kinderen zijn er workouts zoals kids dance, kids bootcamp, kids fight, kids yoga.
Voor instructies om je aan te melden voor deze service volgt een andere mail.

 

3. Via Les Mills on demand zijn ontzettend veel verschillende workouts te volgen zoals: bodycombat, bodypump, bodybalance, cxworx, bodyattack, sh’bam, bodyjam, bodystep, tone, barre, grit en voor de kinderen is er born to move. Les Mills is een internationale organisatie. De workouts worden daarom in het Engels gegeven.


Voor instructies om je aan te melden voor deze service volgt een andere mail.

 

Hopende op jouw begrip voor deze situatie.

 

Met vriendelijke groet,

Team Top Fit Hoogeveen

 

 15 maart 2020

Beste leden van Top Fit Hoogeveen,

 

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet vandaag besloten om scholen, kinderopvang, horecagelegenheden en sportclubs te sluiten. De maatregelen gelden tot 6 april.

Ook Top Fit Hoogeveen gaat de deuren sluiten i.v.m. het coronavirus. Tot 6 april gaan alle lessen niet door.

Met deze noodgedwongen maatregel willen wij meewerken aan het beperken van de verspreiding van het virus.

Hopende op jullie begrip.

 

Met sportieve groet,

Team Top Fit Hoogeveen

 

13 maart 2020

 

Beste leden van Top Fit Hoogeveen ,

 

Naar aanleiding van de recente berichtgeving omtrent het coronavirus graag uw aandacht voor onderstaand bericht: 

 

U kunt bij ons lessen blijven volgen. 

De maatregel die getroffen is met betrekking tot evenementen/bijeenkomsten waarbij meer dan 100 personen aanwezig zijn, is hiermee niet bij Top Fit Hoogeveen van toepassing.

Vanuit de GGD en het RIVM is tevens verzocht om wanneer u symptomen vertoont zoals hoesten, milde luchtwegklachten of koorts om thuis te blijven.

 

Welke maatregelen nemen we samen: 

-was zowel voor als na het sporten uw handen   

-geen gebruik van tubes bij de bodyshape lessen

-gebruik uw eigen eigen matje bij de bodyshape les

-we slaan de high 5’s en het handen schudden over

 

Voor verdere informatie volg de berichtgevingen van de GGD en het RIVM.

 

Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en indien nodig zullen wij passende maatregelen treffen.  

 

Sportieve groeten,

 

Team Top Fit Hoogeveen

 

 

 

12 maart 2020

 

Coole Kids Dag 2020

 

Wij zijn alweer bezig met de voorbereidingen van de Coole Kids Dag 2020. Ook dit jaar vindt de Coole Kids Dag plaats in Theater de Tamboer.

 

Wat is de Coole Kids Dag?

Alle Streetdance groepen van Top Fit Hoogeveen staan op deze dag letterlijk in de spotlights. Voor hen is het show time want zij laten verschillende dansen zien die zij het afgelopen seizoen hebben geleerd.

Het zou mooi zijn als alle kinderen mee doen op deze dag. Dit is ten slotte jouw kans om jouw ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, etc. te laten zien wat je het afgelopen seizoen hebt geleerd.

 

Wanneer is de Coole Kids Dag?

Dit jaar is de Coole Kids Dag op zaterdag 27 juni 2020 in theater de Tamboer in Hoogeveen. Dit jaar zullen er 4 shows zijn en de verdeling onder de locaties is als volgt:

Show 1 is van 9.30-11.00 uur met alle groepen van locatie Magneet

Show 2 is van 11.45-13.15 uur met alle groepen van locaties Curiestraat en Boekenberghstraat

Show 3 is van 14.00-15.15 uur met alle groepen van locatie Hollandscheveld

Show 4 is van 16.00-17.00 uur met alle groepen van locatie Zuidwolde

 

Kinderen graag op tijd aanwezig

Van de kinderen wordt gevraagd of zij een half uur van te voren aanwezig kunnen zijn zodat het één en ander goed doorgenomen kan worden op het podium. Op deze manier komen de kinderen tijdens de show niet voor verrassingen te staan en weten ze waar ze aan toe zijn. Te zijner tijd ontvang je hier meer informatie over.

 

Toegangskaarten

De toegangskaarten kunnen alleen vooraf gereserveerd worden.  De kosten zijn € 6,00 per kaartje. Alleen op vertoon van de toegangskaart kun je de streetdance show bezoeken. Reserveren kan door middel van onderstaande opgave strook. Graag voor 16 maart 2020 inleveren of laten weten via danielle@topfithoogeveen.nl In week 16 worden de entreekaarten uitgegeven in de les bij de locaties in Hoogeveen en Hollandscheveld. In week 17 worden de entreekaarten uitgegeven in Zuidwolde. Graag in deze week gepast geld in een enveloppe inleveren voorzien van voornaam, achternaam en de groep waarin je danst. Na betaling worden toegangskaarten niet meer teruggenomen door Top Fit Hoogeveen. De kinderen die deelnemen aan de Coole Kids Dag hebben gratis toegang. Kinderen onder 2 jaar hebben gratis toegang.

 

Kleding

Ook dit jaar danst iedereen in een zwarte, lange broek en een blauwe Top Fit shirt. Heb jij nog geen Top Fit shirt dan kan je deze bestellen via onze webshop. De link van de webshop vind je op onze website www.topfithoogeveen.nl

Je zorgt zelf voor een lange, zwarte broek.

 

Als je mee gaat doen, stuur dan een mail naar danielle@topfithoogeveen.nl voor 16 maart 2020?

 

Wij hebben er weer heel veel zin in!! Wij hopen jullie ook!!

  

 

 

16 december 2018

TOP FIT NIEUWJAARSWORKOUT

 

Dit mag je niet missen!! Deze workout is voor iedereen ook als je niet lid bent van Top Fit Hoogeveen.
Dé ideale manier om kennis te maken met een deel van de trainingen die Top Fit te bieden heeft.
Je bent niet verplicht om aan alle lessen deel te nemen. Je kan gerust 1 of 2 lessen overslaan.
Deelname is GRATIS

wanneer: maandag 7 januari 2019

waar: Alfa College, Hoogeveen

Programma:
18.30-19.00 uur Latin Moves
19.00-19.30 uur Bodyjam
19.30-20.00 uur Sh'bam
20.00-20.30 uur Bodyshape
20.30-21.30 uur Bodycombat

Voor wie: voor volwassen leden en niet-leden

Opgave: info@topfithoogeveen.nl (alleen als je niet lid bent)

 

 

22 mei 2018

Onderlinge Dans Wedstrijd 9 juni 2018

Ook dit seizoen gaat Top Fit Hoogeveen meedoen aan een onderlinge dans wedstrijd met 3 andere sportscholen uit Steenwijk, Hasselt en Meppel. Elk jaar rouleert de plaats waar deze wedstrijd wordt gehouden. Dit jaar is het in  Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70, 7941 GK in Meppel.

 

Sommigen dansen al een behoorlijke tijd bij Top Fit Hoogeveen. En sommigen hebben al  vaak een streetdance optreden gedaan voor publiek. Nu krijg je de kans om voor publiek én voor een jury op te treden. Want je kunt je opgeven voor een streetdance wedstrijd.

 

De Streetdance wedstrijd is op zaterdag 9 juni in Meppel. Exacte tijd volgt nog.

 

De wedstrijd is laagdrempelig en voor iedereen die in de reguliere streetdance groepen danst van Top Fit Hoogeveen. Je hoeft dus niet in een selectie groep te zitten om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen. Alle kinderen die in de streetdance groepen dansen van 4-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar en 13-16 jaar kunnen aan deze wedstrijd meedoen.

 

Wat kan je verwachten:

- We doen een dans op de wedstrijd met de streetdance groep waar je nu wekelijks in danst. Dit 

doen ook  alle groepen van de andere sportscholen.

- De dans wordt in de les doorgenomen.

- De groep wordt o.a. gejureerd op gelijkheid van bewegen, manier van bewegen, uitstraling,

uitvoering van de dansbewegingen.

- Er worden geen hoge eisen gesteld aan de kleding. Moet wel zoveel mogelijk op elkaar aangepast.

- Vervoer naar de wedstrijdlocatie zal je zelf voor moeten zorgen.

- Er zijn geen deelname/inschrijfkosten voor de deelnemers.

- Toeschouwers betalen  € 5,00 entree kosten.

 

Als er blijkt dat veel kinderen aan deze wedstrijd mee willen doen dan hoop ik dat er een aantal ouders zijn die  willen helpen om de groepen te begeleiden op deze dag.

 

Wil jij graag meedoen aan deze wedstrijd?

Stuur dan vóór 26 mei een mail naar jessica@topfithoogeveen.nl. en geef het volgende door: voornaam, achternaam, in welke groep je danst, jouw leeftijd en mailadres.

 

 

28 september 2017

Wintertijd Challenge

 

Ook Top Fit zet zich in voor de stichting Spieren voor spieren. Laten wij onze gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. Top Fit verzorgt een aantal sportactiviteiten waarbij we hopen op zoveel mogelijk kinderen en volwassenen die meedoen en geld inzamelen voor dit goede doel.  Kijk voor het volledige programma en om je in te schrijven op www.wtchoogeveen.nl

 

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt de Hoogeveense editie van de Wintertijdchallenge voor de  4e keer plaats. De opbrengst van de Wintertijd Challenge in Hoogeveen wordt gebruikt voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kun je meedoen  met één of meerdere sporten zoals boarding voetbal, bubble voetball, bootcamp, bodypump, streetdance en tae kwondo. Om 16.00 uur vindt de hoofdact ‘Every body dance now!!!’ plaats. De activiteiten vinden allemaal plaats bij het Activum, Sportveldenweg 2 in Hoogeveen.

Veel mensen met gezonde spieren vinden bewegen heel vanzelfsprekend. Voor kinderen met een spierziekte is dit niet zo. Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Kinderen met (het vermoeden van) een spierziekte kunnen sinds 2008 terecht in het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelminaziekenhuis in Utrecht. Met dit kindercentrum is het mogelijk om aan het einde van een dag een diagnose of een plan van aanpak met behandeladvies te krijgen. Dit kan omdat alle onderzoeken en zorgverleners hier op één dag beschikbaar zijn. Hierdoor hoeven kinderen en hun ouders minder lang in onzekerheid te zitten en is krijgen ze veel sneller een behandelplan.

Dus mede dankzij het ingezamelde geld:

  • Kunnen meer kinderen geholpen worden aan een diagnose en een behandelplan;
  • Wordt meer kennis verkregen over spierziekten bij kinderen. Dit leidt tot een betere behandeling;
  • Wordt kennis en kunde gebundeld. Dit leidt sneller tot een medicijn of behandeling;
  • Wordt gewerkt aan een toekomst voor kinderen met een spierziekte en het stoppen van spierziekten bij kinderen.

Kijk voor meer informatie over Spieren voor Spieren op www.spierenvoorspieren.nl.

 

 

 

5 augustus 2017

Streetdance lessen in Hollandscheveld

 

Top Fit begint na de zomervakantie met streetdance lessen in Hollandscheveld.

Op donderdagmiddag in ' t Anker voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij minimaal 8 nieuwe kinderen per groep gaat de streetdance les van start.

 

Als je vóór 15 september aanmeldt, betaal je géén € 15,- inschrijfgeld.

 

Streetdance 4-6 jaar: 16.00 -16.45 uur
Streetdance 7-8 jaar 16.45-17.30 uur
Streetdance 9-12 jaar: 17.30 – 18.15 uur

 

De eerste les zal zijn op donderdag 7 september. Op deze dag kan je een proefles komen volgen.