28 september 2017

Wintertijd Challenge

 

Ook Top Fit zet zich in voor de stichting Spieren voor spieren. Laten wij onze gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. Top Fit verzorgt een aantal sportactiviteiten waarbij we hopen op zoveel mogelijk kinderen en volwassenen die meedoen en geld inzamelen voor dit goede doel.  Kijk voor het volledige programma en om je in te schrijven op www.wtchoogeveen.nl

 

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt de Hoogeveense editie van de Wintertijdchallenge voor de  4e keer plaats. De opbrengst van de Wintertijd Challenge in Hoogeveen wordt gebruikt voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kun je meedoen  met één of meerdere sporten zoals boarding voetbal, bubble voetball, bootcamp, bodypump, streetdance en tae kwondo. Om 16.00 uur vindt de hoofdact ‘Every body dance now!!!’ plaats. De activiteiten vinden allemaal plaats bij het Activum, Sportveldenweg 2 in Hoogeveen.

Veel mensen met gezonde spieren vinden bewegen heel vanzelfsprekend. Voor kinderen met een spierziekte is dit niet zo. Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Kinderen met (het vermoeden van) een spierziekte kunnen sinds 2008 terecht in het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelminaziekenhuis in Utrecht. Met dit kindercentrum is het mogelijk om aan het einde van een dag een diagnose of een plan van aanpak met behandeladvies te krijgen. Dit kan omdat alle onderzoeken en zorgverleners hier op één dag beschikbaar zijn. Hierdoor hoeven kinderen en hun ouders minder lang in onzekerheid te zitten en is krijgen ze veel sneller een behandelplan.

Dus mede dankzij het ingezamelde geld:

  • Kunnen meer kinderen geholpen worden aan een diagnose en een behandelplan;
  • Wordt meer kennis verkregen over spierziekten bij kinderen. Dit leidt tot een betere behandeling;
  • Wordt kennis en kunde gebundeld. Dit leidt sneller tot een medicijn of behandeling;
  • Wordt gewerkt aan een toekomst voor kinderen met een spierziekte en het stoppen van spierziekten bij kinderen.

Kijk voor meer informatie over Spieren voor Spieren op www.spierenvoorspieren.nl.

 

 

 

5 augustus 2017

Streetdance lessen in Hollandscheveld

 

Top Fit begint na de zomervakantie met streetdance lessen in Hollandscheveld.

Op donderdagmiddag in ' t Anker voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij minimaal 8 nieuwe kinderen per groep gaat de streetdance les van start.

 

Als je vóór 15 september aanmeldt, betaal je géén € 15,- inschrijfgeld.

 

Streetdance 4-6 jaar: 16.00 -16.45 uur
Streetdance 7-8 jaar 16.45-17.30 uur
Streetdance 9-12 jaar: 17.30 – 18.15 uur

 

De eerste les zal zijn op donderdag 7 september. Op deze dag kan je een proefles komen volgen.