RECENTE NIEUWS IS TE VINDEN OP ONZE FACEBOOOK PAGINA

 

6 maart 2019

Coole Kids Dag 2019

Wij zijn alweer bezig met de voorbereidingen van de Coole Kids Dag 2019. Ook dit jaar vindt de Coole Kids Dag plaats in Theater de Tamboer.

Wat is de Coole Kids Dag?
Alle Streetdance groepen van Top Fit Hoogeveen staan op deze dag letterlijk in de spotlights. Voor hen is het show time want zij laten verschillende dansen zien die zij het afgelopen seizoen hebben geleerd.
Het zou mooi zijn als alle kinderen mee doen op deze dag. Dit is ten slotte jouw kans om jouw ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, etc. te laten zien wat je het afgelopen seizoen hebt geleerd.

Wanneer is de Coole Kids Dag?
Dit jaar is de Coole Kids Dag op zaterdag 6 juli 2019 in theater de Tamboer in Hoogeveen. Dit jaar zullen er 4 shows zijn en de verdeling onder de locaties is als volgt:
Show 1 is van 10.00-11.00 uur met alle groepen van locatie Zuidwolde
Show 2 is van 12.00-13.15 uur met alle groepen van locatie Hollandscheveld
Show 3 is van 14.00-15.00 uur met alle groepen van locatie Curiestraat
Show 4 is van 16.00-17.15 uur met alle groepen van locaties Magneet en Boekenberghstraat

Kinderen graag op tijd aanwezig
Van de kinderen wordt gevraagd of zij een half uur van te voren aanwezig kunnen zijn zodat het één en ander goed doorgenomen kan worden op het podium. Op deze manier komen de kinderen tijdens de show niet voor verrassingen te staan en weten ze waar ze aan toe zijn. Te zijner tijd ontvang je hier meer informatie over.

Toegangskaarten
De toegangskaarten kunnen alleen vooraf gereserveerd worden. De kosten zijn € 6,00 per kaartje. Alleen op vertoon van de toegangskaart kun je de streetdance show bezoeken. Reserveren kan door middel van de opgave strook in de brief die de kinderen vorige week hebben meegekregen in de les. Graag voor 18 maart 2019 inleveren of laten weten via joy@topfithoogeveen.nl In week 15 worden de entree kaarten uitgegeven in de les bij de locaties in Hoogeveen en Hollandscheveld. In week 16 worden de entree kaarten uitgegeven in Zuidwolde. Graag in deze week gepast geld in een enveloppe inleveren voorzien van voornaam, achternaam en de groep waarin je danst. Na betaling worden toegangskaarten niet meer terug genomen door Top Fit Hoogeveen. De kinderen die deelnemen aan de Coole Kids Dag hebben gratis toegang. Kinderen onder 2 jaar hebben gratis toegang.

Kleding
Ook dit jaar wordt het shirtje centraal geregeld. Een shirt met het logo van Top Fit Hoogeveen kost € 10,00. In week 15 graag het shirtje passen in de les bij alle locaties in Hoogeveen en Hollandscheveld. In week 16 kunnen de shirts gepast worden in Zuidwolde. Alle kinderen zorgen zelf voor een zwarte lange broek. Het shirtje moet via Top Fit Hoogeveen besteld worden. Als je nog het shirt van vorig jaar hebt, dan is het niet nodig om een nieuwe te kopen.
De betaling van de kleding dient samen met de betaling van de toegangskaarten te geschieden in week 15 voor de locaties in Hoogeveen en Hollandscheveld en in week 16 voor locatie Zuidwolde.
Gepast geld in een envelop voorzien van voornaam, achternaam en de groep waarin je danst.

Als je mee gaat doen, zou je dan de opgave strook willen invullen in de brief die je vorige week in de les hebt meegekregen en inleveren voor 18 maart 2019? Of mailen naar joy@topfithoogeveen.nl

Wij hebben er weer heel veel zin in!! Wij hopen jullie ook!!

Met vriendelijke groet,
Team Top Fit Hoogeveen

 

 

 

16 december 2018

TOP FIT NIEUWJAARSWORKOUT

 

Dit mag je niet missen!! Deze workout is voor iedereen ook als je niet lid bent van Top Fit Hoogeveen.
Dé ideale manier om kennis te maken met een deel van de trainingen die Top Fit te bieden heeft.
Je bent niet verplicht om aan alle lessen deel te nemen. Je kan gerust 1 of 2 lessen overslaan.
Deelname is GRATIS

wanneer: maandag 7 januari 2019

waar: Alfa College, Hoogeveen

Programma:
18.30-19.00 uur Latin Moves
19.00-19.30 uur Bodyjam
19.30-20.00 uur Sh'bam
20.00-20.30 uur Bodyshape
20.30-21.30 uur Bodycombat

Voor wie: voor volwassen leden en niet-leden

Opgave: info@topfithoogeveen.nl (alleen als je niet lid bent)

 

 

22 mei 2018

Onderlinge Dans Wedstrijd 9 juni 2018

Ook dit seizoen gaat Top Fit Hoogeveen meedoen aan een onderlinge dans wedstrijd met 3 andere sportscholen uit Steenwijk, Hasselt en Meppel. Elk jaar rouleert de plaats waar deze wedstrijd wordt gehouden. Dit jaar is het in  Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70, 7941 GK in Meppel.

 

Sommigen dansen al een behoorlijke tijd bij Top Fit Hoogeveen. En sommigen hebben al  vaak een streetdance optreden gedaan voor publiek. Nu krijg je de kans om voor publiek én voor een jury op te treden. Want je kunt je opgeven voor een streetdance wedstrijd.

 

De Streetdance wedstrijd is op zaterdag 9 juni in Meppel. Exacte tijd volgt nog.

 

De wedstrijd is laagdrempelig en voor iedereen die in de reguliere streetdance groepen danst van Top Fit Hoogeveen. Je hoeft dus niet in een selectie groep te zitten om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen. Alle kinderen die in de streetdance groepen dansen van 4-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar en 13-16 jaar kunnen aan deze wedstrijd meedoen.

 

Wat kan je verwachten:

- We doen een dans op de wedstrijd met de streetdance groep waar je nu wekelijks in danst. Dit 

doen ook  alle groepen van de andere sportscholen.

- De dans wordt in de les doorgenomen.

- De groep wordt o.a. gejureerd op gelijkheid van bewegen, manier van bewegen, uitstraling,

uitvoering van de dansbewegingen.

- Er worden geen hoge eisen gesteld aan de kleding. Moet wel zoveel mogelijk op elkaar aangepast.

- Vervoer naar de wedstrijdlocatie zal je zelf voor moeten zorgen.

- Er zijn geen deelname/inschrijfkosten voor de deelnemers.

- Toeschouwers betalen  € 5,00 entree kosten.

 

Als er blijkt dat veel kinderen aan deze wedstrijd mee willen doen dan hoop ik dat er een aantal ouders zijn die  willen helpen om de groepen te begeleiden op deze dag.

 

Wil jij graag meedoen aan deze wedstrijd?

Stuur dan vóór 26 mei een mail naar jessica@topfithoogeveen.nl. en geef het volgende door: voornaam, achternaam, in welke groep je danst, jouw leeftijd en mailadres.

 

 

28 september 2017

Wintertijd Challenge

 

Ook Top Fit zet zich in voor de stichting Spieren voor spieren. Laten wij onze gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. Top Fit verzorgt een aantal sportactiviteiten waarbij we hopen op zoveel mogelijk kinderen en volwassenen die meedoen en geld inzamelen voor dit goede doel.  Kijk voor het volledige programma en om je in te schrijven op www.wtchoogeveen.nl

 

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt de Hoogeveense editie van de Wintertijdchallenge voor de  4e keer plaats. De opbrengst van de Wintertijd Challenge in Hoogeveen wordt gebruikt voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kun je meedoen  met één of meerdere sporten zoals boarding voetbal, bubble voetball, bootcamp, bodypump, streetdance en tae kwondo. Om 16.00 uur vindt de hoofdact ‘Every body dance now!!!’ plaats. De activiteiten vinden allemaal plaats bij het Activum, Sportveldenweg 2 in Hoogeveen.

Veel mensen met gezonde spieren vinden bewegen heel vanzelfsprekend. Voor kinderen met een spierziekte is dit niet zo. Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Kinderen met (het vermoeden van) een spierziekte kunnen sinds 2008 terecht in het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelminaziekenhuis in Utrecht. Met dit kindercentrum is het mogelijk om aan het einde van een dag een diagnose of een plan van aanpak met behandeladvies te krijgen. Dit kan omdat alle onderzoeken en zorgverleners hier op één dag beschikbaar zijn. Hierdoor hoeven kinderen en hun ouders minder lang in onzekerheid te zitten en is krijgen ze veel sneller een behandelplan.

Dus mede dankzij het ingezamelde geld:

  • Kunnen meer kinderen geholpen worden aan een diagnose en een behandelplan;
  • Wordt meer kennis verkregen over spierziekten bij kinderen. Dit leidt tot een betere behandeling;
  • Wordt kennis en kunde gebundeld. Dit leidt sneller tot een medicijn of behandeling;
  • Wordt gewerkt aan een toekomst voor kinderen met een spierziekte en het stoppen van spierziekten bij kinderen.

Kijk voor meer informatie over Spieren voor Spieren op www.spierenvoorspieren.nl.

 

 

 

5 augustus 2017

Streetdance lessen in Hollandscheveld

 

Top Fit begint na de zomervakantie met streetdance lessen in Hollandscheveld.

Op donderdagmiddag in ' t Anker voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij minimaal 8 nieuwe kinderen per groep gaat de streetdance les van start.

 

Als je vóór 15 september aanmeldt, betaal je géén € 15,- inschrijfgeld.

 

Streetdance 4-6 jaar: 16.00 -16.45 uur
Streetdance 7-8 jaar 16.45-17.30 uur
Streetdance 9-12 jaar: 17.30 – 18.15 uur

 

De eerste les zal zijn op donderdag 7 september. Op deze dag kan je een proefles komen volgen.