Vanaf zondag 19 december 2021 05.00 uur moeten we helaas weer onze deuren sluiten i.v.m. de harde lockdown. Dit betekent dat we aankomende 4 weken geen les mogen geven op locatie. Wij vinden dat ook heel erg vervelend, maar helaas kunnen we er niets aan veranderen. Het aangepaste rooster komt hierbij helaas te vervallen. Wel komt er een alternatief voor die lessen.

De lessen zullen gegeven gaan worden via zoom. De lessen worden gegeven volgens een aangepast lesrooster. Deze is, i.v.m. de kerstvakantie, voor elke week verschillend. Kijk dus even goed op welke dag / tijd de les plaats vindt.

3 t/m 7 januari 2022

10 t/m 14 januari 2022

In de week van maandag 27 december t/m 31 december zijn er geen lessen via zoom. Er is dan wel mogelijkheid om lessen te volgen via ons youtube kanaal. De volwassen lessen worden in de week van 20 december t/m 23 december opgenomen. Deze worden daarna met een verborgen link op youtube geplaatst. De vaste deelnemers van de lessen krijgen na die week de link opgestuurd via de mail.

 

De zoom lessen kunnen alleen doorgaan als er voldoende deelnemers zijn. Daarom hierbij nog wat verduidelijking voor de lessen:

-  aanmelden voor de zoom les is verplicht, dit kan via de zoom link in het rooster.

- Omdat de les via zoom een live online les is, is een goede internet verbinding van belang; een hoge internet snelheid en een vaste kabel naar computer of laptop zorgt voor een goede verbinding en levert minste vertragingen op.

- Bij minimaal 3 deelnemers gaat de les door. Een dag voor de les rond 12.00 uur kijken we of er genoeg deelnemers zijn en wordt er bepaald of een les wel of niet doorgaat. Wanneer er te weinig deelnemers zijn, wordt de betreffende les van zoom verwijderd en is het niet meer mogelijk om voor de les in te schrijven.

- Voor de bodyshape circuit les van morgen 20 december wordt morgen om 16.00 uur op de dag zelf bekeken of er voldoende deelnemers zijn.

- Selectie dansers dienen de reguliere streetdance les mee te doen en hun selectie dansjes zelf thuis te oefenen.

- Voor de bodyshape circuit heb je nodig: matje en gewichtjes.

- Voor de bodybalance heb je nodig: matje.

- De lessen van komende week (20 t/m 24 December) worden opgenomen en met een verborgen link op youtube gezet. Degenen die via datumprikker vast bij een bepaalde les staan, krijgen de link van de betreffende les opgestuurd. Dan kan je de komende weken thuis de les op een tijdstip wanneer het jou uitkomt nog eens een keer doen.

 

Ook is het mogelijk om thuis in beweging te blijven via ons you tube kanaal. Tijdens de vorige lockdown zijn daar ook lessen op gezet. Deze zijn nog steeds te volgen. Klik hier voor de link naar ons youtube kanaal.